RENTO RETKIPYÖRÄILYTAPAHTUMA PORONPOLUN KAUNIISSA MAISEMISSA 23.9.2017

Tänä vuonna Poronpolun Polkaisun lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailukeskuksesta (Räyskäläntie 311, Räyskälä) klo 9-11. Reitteinä lähtöpaikasta riippumatta tutut Poronpolun sekä Melkuttimen reitit. Pysäköinti on järjestetty vain Räyskälän ilmailukeskuksessa.

Matkan varrella huoltopisteet Melkuttimella, Marskin majan salmessa ja Komiolla. Myös tapahtumakeskuksessa ostettavaa syötävää ja juotavaa. Reitit kulkevat Marskin majan salmen kautta, joka ylitetään kapulalossilla. Tapahtuma loppuu klo 16, jolloin myös lossi sulkeutuu.

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Osallistumismaksu on 15 €. Osallistumismaksu sisältää saunomismahdollisuuden Räyskälän ilmailukeskuksessa lauantaina klo 12-18. Voit ostaa nyt myös Poronpolun Polkaisun ja Poronpolun yhteislipun hintaan 20€.

Ennen reiteille lähtöä tulee ilmoittautua tapahtumakeskuksessa ja reiteiltä palatessa kuitata itsensä saapuneeksi maaliin. Tämä siksi, että tiedämme kaikkien saapuneen turvallisesti perille päivän päätteeksi. Ilmoittautuessasi lähdössä saat mukaasi kartan ja tapahtuman ohjeet. Tämä paperi toimii myös maksutodisteena lossilla. Jos päätät ajosi jonnekin muualle kuin ilmailukeskukseen, tulee siitä ilmoittaa tapahtuman vastaavalle turhan etsimisen välttämiseksi.

Tapahtuman järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutusta, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Poronpolun Polkaisun ilmoittautumisaika on päättynyt vuoden 2017 osalta

REITIT

Reitit: 5 km, 13 km, 18 km, 24 km, 30 ja 55 km. Reittejä valitsemalla ja eri tavoin yhdistelemällä saat juuri itsellesi sopivan ajopäivän. Lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailusäätiön alueelta, Räyskäläntie 311, klo 9-11. Neljän pisimmän reitin kulkijat ylittävät Marskin salmen kapulalossilla. Matkan varrella on huoltopisteitä, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa.

Melkuttimen reitti, joka on kaikkein lyhin, on helppoa ajettavaa. Osa reitistä ajetaan metsäautotietä. Pisimmät reitit ovat paikoin jo haastavia. Korkeuserojen vuoksi voi parissa kohtaa mennä jopa taluttamiseksi, mutta maisemat palkitsevat pienet haasteet. Pisimmille reiteille pääsemiseksi joutuu ajamaan muutaman kilometrin maantietä, mutta paluu tapahtuu Ilvesreitin polkua pitkin.

OSALLISTUMISMAKSUT

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan voidaan ottaa 500 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu ennakkoon 20.9. mennessä. Osallistumismaksu on 15 €. Osallistumismaksu sisältää saunomismahdollisuuden Räyskälässä lauantaina klo 12-18.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ
Poronpolku tapahtuman järjestää Poronpolku Ry. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntoliikuntaharrastusta sen eri muodoissa, kohottaa osallistujien fyysistä kuntoa ja ylläpitää terveyttä sekä herättää kiinnostusta luonnossa liikkumista kohtaan.

Kuvia Poronpolun polkaisusta

Kartta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 2017 tapahtumaan on suljettu


ILMOITTAUTUMINEN 2017 TAPAHTUMAAN ON NYT SULJETTU

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan voidaan ottaa 500 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tapahtumaan omalla pyörällä ja suosittelemme maastopyörää. Varaa myös tarvittavat suojavarusteet (kypärä on pakollinen kaikille pyöräilijöille). Paikalla myös ensiapu ja pyörähuolto. Reitin voit valita itse tapahtuman aikana ja reitin saa kiertää useamman kerran.

Tervetuloa!