Kiitos 2018 osallistujille! 2019 Poronpolun polkaisun tiedot päivitetään hetken päästä

RENTO RETKIPYÖRÄILYTAPAHTUMA PORONPOLUN KAUNIISSA MAISEMISSA 28.9.2019

Poronpolun Polkaisun lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailukeskuksesta (Räyskäläntie 311, Räyskälä)

Reitteinä tutut Poronpolun sekä Melkuttimen reitit. Pysäköinti on järjestetty vain Räyskälän ilmailukeskuksessa.

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Osallistumismaksu tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Ennen reiteille lähtöä tulee ilmoittautua tapahtumakeskuksessa ja reiteiltä palatessa kuitata itsensä saapuneeksi maaliin. Tämä siksi, että tiedämme kaikkien saapuneen turvallisesti perille päivän päätteeksi. Ilmoittautuessasi lähdössä saat mukaasi osallistumisrannekkeen, kartan ja tapahtuman ohjeet. Ranneke toimii maksutodisteena lossilla. Jos päätät ajosi jonnekin muualle kuin ilmailukeskukseen, tulee siitä ilmoittaa tapahtuman vastaavalle turhan etsimisen välttämiseksi. Tapahtuman järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutusta, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Poronpolun kaunis reitistö on vapaasti käytössä ympäri vuoden. Huoltopisteet ja vesistön ylitys ainoastaan Poronpolku tapahtuman aikana.

REITIT

Reitit: 5 km, 13 km, 18 km, 24 km, 30 ja 55 km. Reittejä valitsemalla ja eri tavoin yhdistelemällä saat juuri itsellesi sopivan ajopäivän. Neljän pisimmän reitin kulkijat ylittävät Marskin salmen kapulalossilla. Matkan varrella on huoltopisteitä, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa.

Melkuttimen reitti, joka on kaikkein lyhin, on helppoa ajettavaa. Osa reitistä ajetaan metsäautotietä. Pisimmät reitit ovat paikoin jo haastavia. Korkeuserojen vuoksi voi parissa kohtaa mennä jopa taluttamiseksi, mutta maisemat palkitsevat pienet haasteet. Pisimmille reiteille pääsemiseksi joutuu ajamaan muutaman kilometrin maantietä, mutta paluu tapahtuu Ilvesreitin polkua pitkin.

OSALLISTUMISMAKSUT

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Osallistumismaksu ja info päivitetään lähempänä tapahtumaa.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ
Poronpolku tapahtuman järjestää Poronpolku Ry. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntoliikuntaharrastusta sen eri muodoissa, kohottaa osallistujien fyysistä kuntoa ja ylläpitää terveyttä sekä herättää kiinnostusta luonnossa liikkumista kohtaan.

Kuvia Poronpolun polkaisusta

Kartta

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN 2019 EI OLE VIELÄ AUKI

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan voidaan ottaa
500 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumaan omalla pyörällä ja suosittelemme maastopyörää. Varaa myös tarvittavat suojavarusteet
(kypärä on pakollinen kaikille pyöräilijöille). Paikalla myös ensiapu ja pyörähuolto. Reitin voit valita itse
tapahtuman aikana ja reitin saa kiertää useamman kerran.

Tervetuloa!

Majoituksesta voi tiedustella ainakin näistä paikoista:

Lopen Erähuvila
https://www.evonluonto.fi/property/lopen-erahuvila/

Räyskälän Suuri Huvila

https://www.evonluonto.fi/property/rayskalan-suuri-huvila/

Maastopyörien, lumikenkien, kanoottien, retkeilytarvikkeiden, ½ joukkueteltan vuokraus

http://multievent.fi/yhteystiedot/