Yrityksille

Yritysten ennakkoilmoittautuminen tapahtuu entiseen tapaan. Ryhmän minimikoko on 10. Ryhmäalennus on 1 €/osallistuja. Ennakkoon ilmoittautumattomat ja maksamattomat osallistujat voivat toki maksaa osallistumismaksunsa lähtöpaikalla, mutta tällöin he eivät saa ryhmäalennusta. Ilmoittautumisen voi suorittaa mihin tahansa lähtöpisteeseen, erillistä yrityksille tarkoitettua pistettä ei enää ole.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 26.8.2017. Toivomme teidän tekevän siihen mennessä ilmoituksen osallistujien määrästä sekä mahdollisten ruoka- ja kahvilippujen määrästä.

Tämän jälkeen lähetämme teille E-laskuna tai sähköpostilla laskun varaamistanne palveluista. Laskun eräpäivä on 8.9.2017. Maksun saatuamme lähetämme teille postitse osallistumisrannekkeet sekä ruoka- ja kahviliput jaettaviksi Poronpolulle osallistujille.

Toimintatapa takaa sen, että yrityksenne reippailijoiden ei tarvitse jonottaa lähtöpisteessä, vaan he pääsevät heti nauttimaan Poronpolun upeista reiteistä.

Mikäli haluatte yhteydenpidon tapahtuvan jatkossa sähköisessä muodossa, olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa yrityksenne sähköpostiosoite osoitteeseen yhdistys@poronpolku.fi.

Toivomme näkevämme mahdollisimman monta yrityksenne edustajaa syyskuun viimeisenä sunnuntaina Lopen kauniissa maisemissa.