Tarinapolku

Poronpolku ry on toteuttanut Tarinapolku-hankkeen, jossa kolmen kilometrin reitille on tehty erilaisia toimintapisteitä etenkin lapsille ja lapsiperheille. Hanke on nyt valmistunut.

Kulje kolmen kilometrin merkitty reitti ja tutustu Kuikeloiseen ja Kuunvaloon. Samalla, kun tutustut heihin, tutustut myös Lopen tarustoon. Polulla on seitsemän taulua, joissa kaverukset seikkailevat maalausten sekä sadun keinoin. Maalaukset on tehnyt Kati Sirviö ja tarinan kirjoittanut Taina Puolitaival. Kuuntele myös tarinoita Lopen tarustosta avaamalla taulujen QR-koodit. Matkalla voit istahtaa Poronpolku-penkeille lepäämään, ihastelemaan maisemaa tai vaikkapa syömään eväitä.

Pirunkallion läheisyydessä on erilaisia toimintapisteitä etenkin lapsille. Taitojaan voi kokeilla tasapainoradalla tai tasapainosillalla. Lapsi voi myös istahtaa linja-autoon ja aloittaa mielikuvitusmatkan haluamaansa paikkaan. Ota ainakin ennen paikalta poistumistasi kuva itsestäsi tai seurueestasi selfietaulun luona, jonka taustalla näkyy kaunis järvimaisema. Ehkä jaat kuvan sosiaalisessa mediassa. Voit myös istahtaa penkille ja vain ihailla maisemaa.

Tämän hankkeen toteuttamisen Poronpolku ry:lle on mahdollistanut Leader-rahoitus.

Verkkokauppa on auki!

Poronpolun Polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja osallistujamääräksi on rajattu 600. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa osoitteessa https://poronpolku.vilkas.shop/. Verkkokauppa avautui ke 19.7. ja sulkeutuu pe 22.9. klo 20. Osallistumismaksu on 20 €, alle 12-vuotiailta 10 €.

Yrityskirje 2023

Arvoisa yrittäjä

Järjestyksessä 57. Poronpolku kutsuu patikoimaan Lopen upeisiin maisemiin sunnuntaina 24.9.2023.

Tapahtumakeskuksena toimii tuttuun tapaan Räyskälän ilmailukeskus, Räyskäläntie 311, josta on linja-auto kuljetus non-stoppina reiteille ja takaisin. Reitit ovat vanhat tutut. Kolmen kilometrin perhereittiä olemme kehittäneet edelleen ja sieltä löytyy erilaista tekemistä etenkin lapsille.

Poronpolun Polkaisun ilmoittautuminen aukeasi keskiviikkona 19.7.2023. Samalla aukesi myös Poronpolun verkkokauppa, josta voitte osallistumisia ostaa. Verkkokaupan osoite on https://poronpolku.vilkas.shop. Kaupasta voitte ostaa sekä Polkaisun osallistumisia että kävelytapahtuman osallistumisia. Kaupassa on myös yhdistelmälippuja, joilla voi osallistua sekä pyöräilyyn että kävelyyn. Kahvi- ja ruokaliput (1€ ja 5€) ostetaan myös verkkokaupasta.

Viimeinen ostopäivä yrityksille on perjantaina 1.9. Kun yrityksenne on ostanut tarvitsemanne tuotteet, lähetämme teille osallistumisrannekkeenne sekä ruoka- ja kahviliput postitse. Näin teidän ei tarvitse tapahtumapäivänä jonottaa lippuja, vaan pääsette lähtemään suoraan reitille.

Poronpolun Polkaisun lippuja on myynnissä 600 ja niitä voi ostaa kaupasta niin kauan, kuin lippuja riittää. Edellisten vuosien kokemuksella voimme sanoa, että liput loppuvat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lisäksi pyöräilijöiden pitää muistaa ilmoittautua lähtöpisteessä ennen reitille lähtöä ja sieltä palattua. Tämä on hyvin tärkeää, jotta emme joudu etsimään kadonneita pyöräilijöitä.

Jos ette pysty ostamaan lippuja verkkokaupastamme, lähettäkää tiedot osallistujien määrästä sekä ruoka- ja kahvilippujen määrästä sähköpostiin poronpolkury@gmail.com. Ilmoittautumisenne jälkeen lähetämme laskun varaamistanne palveluista. Maksu Poronpolun tilille tulee suorittaa 1.9.2023 mennessä.

Osallistumismaksut:

kävely, aikuiset 10.00 €

kävely, lapset 4-12 vuotta 2.00 €

kävely, koira 5,00 €

pyöräily, aikuiset 20,00 €

pyöräily, lapset 4-12 vuotta 10,00 €

Huoltopisteillä myytävien tuotteiden hinnat:

kahvi 2 €

tee 2 €

kaakao 3 €

mehu 1 €, polkaisussa ilmaista

pulla 2 €

voileipä 4 €

makkara 3 €

lettu hillolla 4 €

Tapahtumakeskuksen tarjonta:

hernekeittoannos sisältäen leivän ja juoman 7 €

pyttipannu 7 €

makkara 2,50 €

lounas 9 €

kahvi + talon pulla 5 €

Räyskälän tapahtumakeskuksessa on mahdollisuus viettää aikaa saunoen, ruokaillen sekä ostoksia tehden. Lauantaina sauna on lämpimänä klo13-17.30 ja sunnuntaina klo 12-18.30. Sauna on yhteissauna, joten uima-asu pitää varata mukaan. Pesu- ja pukutilat ovat naisille ja miehille erikseen.

Lisätietoja tapahtumaan liittyvistä asioista

www.poronpolku.fi

poronpolkury@gmail.com

facebook

Pirjo Huhta puh. 0400 615 503

Puheenjohtajan terveiset 2/2022

Poronpolun ja Poronpolun Polkaisun järjestelyt ovat nyt kiivaimmillaan. Viimeisiä asioita vielä hiotaan ja sitten olemmekin valmiit ottamaan teidät vastaan muutaman päivän päästä.

Edellisessä puheenjohtajan puheenvuorossa lupailin teille jotain yllätystä kolmen kilometrin perhereitille ja nyt se on varmistunut. Perhereitillä odottaa kävelijöitä yllätys, joka vie niin lapset kuin aikuisetkin sadun maailmaan. Kannattaa tulla katsomaan.

Lämmin syksy on tehnyt sen, että ruska ei ole vielä aivan parhaimmillaan, mutta muuten ulkoilukelit ovat mitä parhaimmat. Ainakin tällä hetkellä näyttäisi siltä, että koko viikonloppu on Lopella poutaista ja aurinkoista. Tervetuloa siis nauttimaan kanssamme Lopen kauniista luonnosta.

Yrityksille

Arvoisa yrittäjä

Järjestyksessä 54. Poronpolku kutsuu patikoimaan Lopen upeisiin maisemiin sunnuntaina 25.9.2022.

Tapahtumakeskuksena toimii tuttuun tapaan Räyskälän ilmailukeskus, Räyskäläntie 311, josta on linja-auto kuljetus non-stoppina reiteille ja takaisin. Reitit ovat vanhat tutut. Jos asiat etenevät kesän aikana suotuisasti, saattaa perhereitillä olla vähän uudistusta.

Poronpolun Polkaisun ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 18.7.2022. Samalla aukeaa myös Poronpolun verkkokauppa, josta voitte osallistumisia ostaa. Verkkokaupan osoite on https://poronpolku.vilkas.shop. Kaupasta voitte ostaa sekä Polkaisun osallistumisia että kävelytapahtuman osallistumisia. Kaupassa on myös yhdistelmälippuja, joilla voi osallistua sekä pyöräilyyn että kävelyyn. Kahvi- ja ruokaliput (1€ ja 5€) ostetaan myös verkkokaupasta.

Viimeinen ostopäivä yrityksille on perjantaina 2.9. Kun yrityksenne on ostanut tarvitsemanne tuotteet, lähetämme teille osallistumisrannekkeenne sekä ruoka- ja kahviliput postitse. Näin teidän ei tarvitse tapahtumapäivänä jonottaa lippuja, vaan pääsette lähtemään suoraan reitille.

Poronpolun Polkaisun lippuja on myynnissä 600 ja niitä voi ostaa kaupasta niin kauan, kuin lippuja riittää. Edellisten vuosien kokemuksella voimme sanoa, että liput loppuvat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lisäksi pyöräilijöiden pitää muistaa ilmoittautua lähtöpisteessä ennen reitille lähtöä ja sieltä palattua. Tämä on hyvin tärkeää, jotta emme joudu etsimään kadonneita pyöräilijöitä.

Jos ette pysty ostamaan lippuja verkkokaupastamme, lähettäkää tiedot osallistujien määrästä sekä ruoka- ja kahvilippujen määrästä sähköpostiin poronpolkury@gmail.com. Ilmoittautumisenne jälkeen lähetämme laskun varaamistanne palveluista. Maksu Poronpolun tilille tulee suorittaa 2.9.2022 mennessä.

Osallistumismaksu:

kävely, aikuiset                                                                                       10.00 €

kävely, lapset 4-12 vuotta                                                                         2.00 €

kävely, koira                                                                                            5,00 €

pyöräily, aikuiset                                                                                    20,00 €

pyöräily, lapset 4-12 vuotta                                                                     10,00 €

Huoltopisteillä myytävien tuotteiden hinnat:

kahvi                                                                                                     2 €

tee                                                                                                        2 €

kaakao                                                                                                  2 €

mehu                                                                                                     1 €, polkaisussa ilmaista

pulla                                                                                                      2 €

voileipä                                                                                                  3 €

makkara                                                                                                2 €

lettu hillolla                                                                                            3 €

hernekeittoannos sisältäen leivän ja juoman Räyskälässä                         7 €

Räyskälän tapahtumakeskuksessa on mahdollisuus viettää aikaa saunoen, ruokaillen sekä ostoksia tehden. Lauantaina sauna on lämpimänä klo13-17.30 ja sunnuntaina klo 12-18.30. Sauna on yhteissauna, joten uima-asu pitää varata mukaan. Pesu- ja pukutilat ovat naisille ja miehille erikseen.

Lisätietoja tapahtumaan liittyvistä asioista

www.poronpolku.fi

poronpolkury@gmail.com

facebook

Pirjo Huhta puh. 0400 615 503

TAVATAAN  PORONPOLULLA!

Poronpolku ry

Pirjo Huhta                                                                          puheenjohtaja