Polkaisuun myydyt osallistumiset siirretään ensi vuodelle, etäporonpolku su 27.9.

Syksyn kelit ovat kauneimmillaan ja luonto kutsuu liikkumaan. Kuten olemme jo aiemmin viestineet, tämän syksyn Poronpolun tapahtumat on peruttu. Jouduimme perumaan myös Poronpolun Polkaisun, vaikka vielä alkusyksystä näytti siltä, että pyöräilyn olisimme pystyneet järjestämään. Tilanne on valitettava, meille kaikille. Toivomme ja uskomme vakaasti, että vuoden päästä korona on hallinnassa ja voimme taas järjestää molemmat tapahtumat normaalisti syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Poronpolun Polkaisu -tapahtumaan jo myydyt osallistumiset siirretään ensi vuodelle eli la 25.9.2021 järjestettävään Poronpolun Polkaisuun. Jos haluat, että osallistumisesi perutaan ja rahat palautetaan, olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen anna_huhta@hotmail.fi

Jotta kuitenkin voimme nauttia luonnosta yhdessä, tapahtumien peruuntumisesta huolimatta, haastamme teidät kaikki etäporonpolulle ensi sunnuntaina, 27.9. Lähde luontoon perheesi, ystäviesi, naapureidesi kanssa tai vaikka yksin. Lähelle tai kauas. Tutuille tai uusille poluille. Jaa retkestäsi kuvia ja tarinoita tunnisteella #etäporonpolku. Poikkeuksellisesta syksystä huolimatta, liikutaan ensi sunnuntaina yhdessä.