2019 Yrityskirje

Arvoisa yrittäjä

Järjestyksessä 53. Poronpolku kutsuu patikoimaan Lopen upeisiin maisemiin sunnuntaina 29.9.2019.

Tapahtumakeskuksena toimii tuttuun tapaan Räyskälän ilmailukeskus, Räyskäläntie 311, josta on linja-autokuljetus non-stoppina reiteille ja takaisin. Reitit ovat vanhat tutut, niihin ei ole muutoksia tullut.

Poronpolun Polkaisun ilmoittautuminen on avautunut ja samalla on auennut Poronpolun verkkokauppa, josta voitte osallistumisia ostaa. Verkkokaupan osoite on https://poronpolku.vilkas.shop. Kaupasta voitte ostaa sekä Polkaisun osallistumisia että kävelytapahtuman osallistumisia. Kaupassa on myös yhdistelmälippuja, joilla voi osallistua sekä pyöräilyyn että kävelyyn.

Viimeinen ostopäivä yrityksille on 6.9. Kun yrityksenne on ostanut tarvitsemanne tuotteet, lähetämme teille osallistumisrannekkeenne sekä ruoka- ja kahviliput postitse. Näin teidän ei tarvitse tapahtumapäivänä jonottaa lippuja, vaan pääsette lähtemään suoraan reitille.

Poronpolun Polkaisun lippuja on myynnissä 500 ja niitä voi ostaa kaupasta niin kauan kuin lippuja riittää. Edellisten vuosien kokemuksella voimme sanoa, että liput loppuvat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lisäksi pyöräilijöiden pitää muistaa ilmoittautua lähtöpisteessä ennen reitille lähtöä ja sieltä palattua. Tämä on hyvin tärkeää, jotta emme joudu etsimään kadonneita pyöräilijöitä.

Lähettäkää tiedot osallistujien määrästä sekä ruoka- ja kahvilippujen määrästä sähköpostiin yhdistys@poronpolku.fi. Ilmoittautumisenne jälkeen lähetämme laskun varaamistanne palveluista. Maksu Poronpolun tilille tulee suorittaa 8.9.2016 mennessä.

Osallistumismaksu:

kävely, aikuiset 10.00 €

kävely, lapset 4-12 vuotta 2.00 €

kävely, koira 5,00 €

pyöräily, aikuiset 20,00 €

pyöräily, lapset 4-12 vuotta 10,00 €

Huoltopisteillä myytävien tuotteiden hinnat:

kahvi 2 €

tee 2 €

kaakao 3 €

mehu 1 €, polkaisussa ilmaista

pulla 2 €

voileipä 3 €

makkara 2 €

lettu hillolla 3 €

hernekeittoannos sisältäen leivän ja juoman Räyskälässä 5 €

Räyskälän tapahtumakeskuksessa on mahdollisuus viettää aikaa saunoen, ruokaillen sekä ostoksia tehden. Lauantaina sauna on lämpimänä klo13-17.30 ja sunnuntaina klo 12-18.30. Sauna on yhteissauna, joten uima-asu pitää varata mukaan. Pesutilat ovat naisille ja miehille erikseen.

Lisätietoja tapahtumaan liittyvistä asioista

www.poronpolku.fi

poronpolkury@gmail.com

facebook

Pirjo Huhta puh. 0400 615 503

TAVATAAN PORONPOLULLA!

Poronpolku ry

Pirjo Huhta

puheenjohtaja