Kiitos 2018 mukana olleille!

Kiitos!

Takana on mahtava viikonloppu. Kiitos siitä teille jokaiselle.

Lauantaina lähti kirpeässä aamupakkasessa 500 pyöräilijää reiteille. Tapahtuma oli loppuun myyty jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä ja halukkaita pyöräilijöitä olisi riittänyt enemmänkin. Onneksi myös kaikille peruutuspaikoille löytyi sosiaalisen median kautta uusi omistaja. Meitä järjestäjiä vähän pelotti se, onko polut liukkaita etenkin aamusella. Pyöräilijöiden mukaan ajokeli oli kuitenkin hyvä, aurinko paistoi ja oli poutaa. Pyöräilijöitä palveli päivän aikana kolme huoltopistettä sekä lisäksi tapahtumakeskuksen palvelut. Pisin reitti on n. 53 km, mutta muutama ajoi päivän aikana reittejä useampaankin kertaan. Iltapäivällä reiteiltä palasi väsyneitä, mutta iloisia pyöräilijöitä. Teitä on ilo palvella.

Sunnuntaiaamu valkeni pilvisenä ja sateenuhka sai varmaan monen empimään Poronpolulle lähtöä. Vaikka aurinko ei paljoa näyttäytynytkään koko päivänä, sää pysyi kuitenkin poutana. Kaikkiaan päivän aikana matkaan lähti 2024 aikuista, 398 lasta ja 160 koiraa. Huikea saavutus.

Tapahtumakeskuksena toimi nyt toista kertaa Räyskälän ilmailukeskus. Viimevuotisista virheistämme olimme ottaneet opiksi ja paikoitusalue oli järjestetty tänä vuonna yhdelle kentän kiitoradoista. Tämä toimi huomattavasti paremmin. Lisäksi paransimme linja-autokuljetuksia lisäämällä autojen määrää kahdella. Nyt kuljetukset toimivat ja lähdössä odotusajat olivat enimmillään n. 5 minuuttia. Suuri muutos edelliseen vuoteen on myös reitistöjen uudet merkinnät. Jokaisella reitillä on nyt oma värinsä ja risteyksissä on uudet selkeät kyltit. Olemme saaneet teiltä runsaasti positiivista palautetta uusituista merkinnöistä.

Tapahtumapäivänä matkan varrella kävelijöitä palveli seitsemän huoltopistettä sekä tapahtumakeskuksessa ravintola Huhkajalammen palvelut. Lisäksi Pirunkallion maastoon oli järjestetty lapsille erilaisia toiminnallisia rasteja, sillä olemme halunneet panostaa lapsiperheiden osallistumiseen tapahtumaamme. Tapahtumakeskuksessa oli myös torikuja, josta voi ostaa kotiin viemisiksi pääasiassa loppilaisia tuotteita. Hyvin tuntui kauppa käyneen päivän aikana.

Tapahtuman mahdollistaa noin 120 vapaaehtoista, jotka tekevät töitä paitsi tapahtumapäivinä, niin myös runsaasti jo ennen tapahtumaa. Lisäksi hankimme joitakin palveluja ostopalveluina. Näistä esimerkkinä Riihiristin ensiapupäivystys ja Vekka-liikenteen linja-autokuljetukset.

Poronpolku oli jällen kerran onnistunut tapahtuma. Siitä suurin kiitos kuuluu teille, meidän asiakkaille. Saimme runsaasti palautetta. Suurin osa niistä oli positiivista. Palautteen voimin jaksamme taas koota ensi vuoden tapahtumaa. Lisäksi saimme paljon rakentavaa palautetta, jota käymme lävitse seuraavaa vuotta varten. Myös tämä palaute on meille tärkeää, jotta pystymme kehittämään tapahtumaa. Kiitos siis myös tästä palautteesta.

Nyt on kuitenkin aika huokaista hetki. Talven aikana kuitenkin aloitamme jo ensi vuoden rakentamisen. Olkaa siis kuulolla. Tavataan pyöräilijöiden kanssa 28.9.2019 ja kävelijöiden kanssa 29.9.2019.

Lisää kuvia Facebookissa https://www.facebook.com/pg/Poronpolku/photos/?tab=album&album_id=1989218454502440