Puheenjohtajan mietteitä

Jo toinen vuosi peräkkäin, kun syyskuu ja etenkin sen viimeinen viikonloppu tuntuu kovin hiljaiselta. Touhu ja tohina pitäisi olla nyt kiivaimmillaan ja tapahtumakeskuksen odottaa tuhansia asiakkaitamme. Vielä tämän syksyn joudumme kuitenkin osallistujien terveyden takaamiseksi ulkoilemaan jokainen tahoillamme. Ehkä olimme liian varovaisia päätöksessämme, ehkä emme. Siihen ei kukaan osaa antaa yhtä oikeaa vastausta. Mutta sen tiedän, ettemme Poronpolku ry:n hallituksena olisi voineet antaa itsellemme anteeksi, jos Korona olisi tapahtumassa levinnyt.  Ensi vuonna sitten näemme teidän kanssanne kasvokkain.

Syksy on nyt kauneimmillaan ja on mitä parhaimmat ulkoilukelit. Ruskaa on aivan Etelä-Suomea myöden ja etenkin haavat ja pihlajat ovat kauniin värisiä. Linnut ahertavat vilkkaasti ennen talven tuloa. Metsät ovat edelleen täynnä puolukoita ja sieniä. Nyt on siis hyvä hetki lähteä luontoon.

Toivonkin, että tekisit ensi viikonloppuna oman luontoretkesi itse valitsemallasi paikalla. Nauti luonnosta ja ulkoilmasta omaan tahtiisi. Toivoisin myös, että laittaisit kuvia Facebookiin tunnisteella #etaporonpolku. Olisi kiva nähdä, missä ja millaisissa maisemissa olet liikkunut.

Kaunista syksyä kaikille

Pirjo