Puheenjohtajan terveiset, kesäkuu

Poronpolun hallitus kokoontui 28.5. ulkoilmakokoukseen. Yleensä tässä vaiheessa kesää syksyn Poronpolun ja Poronpolun Polkaisun tapahtumien järjestelyt on päätetty ja toteuttamista vaille valmiit.  Tänä keväänä mikään ei ole mennyt kuten aikaisemmin. Epävarmuus tulevasta syksystä on varjostanut intoamme suunnittelusta.

Pitkään erilaisia vaihtoehtoja pohdittuamme hallitus teki päätöksen, että syksyn kävelytapahtuma on tältä vuodelta peruttu. Päätös ei ollut helppo. Emme millään olisi halunneet katkaista vuosikymmenten perinnettä. Tapahtuman peruuntuminen on pettymys meille, mutta niin se on varmaan myös meidän asiakkaillemme. Emme kuitenkaan löytäneet sellaista tapaa, jolla tapahtuma olisi saatu Korona-uhan alla järjestettyä turvallisesti ja teidän turvallisuutenne on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Siksi päädyimme kyseiseen ratkaisuun. Toivottavasti vuoden päästä voimme taas palata normaaliin ja voimme reippailla syksyisellä Poronpolulla entistä innokkaammin.

Poronpolun Polkaisu sen sijaan järjestetään. Ja tänä vuonna se järjestetään kaksipäiväisenä, sekä lauantaina että sunnuntaina. Tämä siksi, että saisimme myös pyöräilyyn vähän enemmän väljyyttä. Ilmoittautuminen pyöräilyyn aukeaa heinäkuun puolella. Tarkan päivämäärän ilmoitamme myöhemmin. Polkaisuun tulee jonkin verran muitakin muutoksia Korona-turvallisuuden lisäämiseksi, mutta niistäkin ilmoittelemme myöhemmin, kun asiat alkavat selkiytyä.

Pysykää siis kuulolla.

Hyvää ja rentouttavaa kesää toivotellen

Pirjo