Yrityskirje 2020

Arvoisa yrittäjä

Järjestyksessä 54. Poronpolku piti taivaltaa syyskuun viimeisenä sunnuntaina Lopen upeissa maisemissa. Valmistelutkin jo ehdimme aloittaa, mutta Korona ja sen tuoma epävarmuus laittoivat valmistelut hyvin nopeasti tauolle.

Viime viikolla pidimme Poronpolku ry:n hallituksen kokouksen ja pohdimme asiaa pitkään ja hartaasti. Päädyimme kuitenkin lopulta siihen, ettemme tulevana syksynä pysty Poronpolkua järjestämään. Päätös oli raskas, katkeaahan näin vuosikymmenten perinne. Nyt on kuitenkin tärkeintä huolehtia asiakkaidemme terveydestä ja turvallisuudesta. Linja-autokuljetukset, jonot maastossa, ruuhkat huoltopisteillä, huoltopisteiden tarjoiluiden järjestäminen sekä lossi- ja venekyydit ovat sellaisia osa-alueita, joissa emme pysty turvavälejä takaamaan näin isossa tapahtumassa.

Poronpolun Polkaisun kuitenkin pystymme järjestämään, ellei Korona-tilanne syksyllä pahene ja maan hallitus aseta uusia rajoitteita. Tarkoituksena on, että pyöräilytapahtuma järjestetään sekä lauantaina 26.9. että sunnuntaina 27.9. Ilmoittautuminen avautuu heinäkuun puolessa välissä. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan ja kerromme erikoisjärjestelyistä myöhemmin.